Del Play på PlayStation 4: Sådan opsættes og indstillinger for deling af spil

Der var en tid, hvor det at dele et spil med dine venner betød at snige det ind i din rygsæk på vej til skolen, aflevere det til din ven, når ingen så, og acceptere det faktum, at du aldrig skulle se spillet igen. I det mindste er det sådan, jeg mistede min elskede kopi af Doom Troopers til SNES .

Heldigvis lever vi ikke længere i disse tider. Det er nu muligt at dele spil med dine venner uden at deltage i et dødbringende tillidsspil. Det er ikke kun en fantastisk måde at udvide dit bibliotek på, men det er uden tvivl den bedste måde at styrke dit venskab i stedet for at tilbringe tid sammen personligt.

Det viser sig, at det ikke er så svært at del dine PlayStation 4-spil med venner gennem konsolens Share Play-funktioner . Faktisk har du virkelig kun brug for følgende ting:



  1. Et PlayStation Plus-abonnement
  2. En PlayStation 4
  3. Din samling af digitale PlayStation 4-spil
  4. En ven med en PlayStation 4

Når du har alt dette, er det tid til at begynde at dele.

Instruktioner til PlayStation 4 Share Play-opsætning

  1. Log ind på din PlayStation 4 med din PlayStation Plus-konto.
  2. Gå til Indstillinger, og vælg Kontostyring.
  3. Vælg indstillingen 'Aktiver som din primære PS4'. Bekræft dette valg på følgende skærm ved at vælge Aktivér.

Når det er gjort, skal du starte en delingssession som vært. For at gøre det skal du trykke på knappen Share på din PlayStation 4-controller, mens du spiller det spil, du vil dele, eller mens du er i PS4-dashboardet.

Derfra skal du vælge 'Start del afspil' og vælg en ven at lege med. Tryk på 'Start', når du er klar, og du begynder at dele din skærm med din valgte ven. Dette vil sende dem en invitation.

Hvis du er en besøgende, der er blevet inviteret til en delt session, kan du til enhver tid vælge 'Del afspilning' på festskærmen og vælge 'Deltag i delespil' for at deltage.

PlayStation 4 Share Play-muligheder

Når en Share Play-session er startet, vil værten og besøgende have tre afspilningsmuligheder til rådighed:

  1. Del din spilskærm med en besøgende - Denne mulighed giver værten mulighed for at udsende deres spilskærm til en besøgende og for den besøgende at se deres skærm uden direkte at interagere med den.
  2. Giv controlleren til en besøgende at spille som dig - Denne mulighed giver værtsens spilskærm vist på den besøgendes PS4-system og for den besøgende at spille som værten. Værten skal være en PlayStation Plus-medlem for at få adgang til denne mulighed, og de skal være logget ind på deres PS4, mens den besøgende spiller som dem. For at få adgang til denne mulighed skal værten vælge 'Giv controller til en besøgende' fra festskærmen. Værten kan derefter vælge 'Take Back Controller' på samme skærm, når de er klar til at stoppe.
  3. Giv controller til en besøgende til at spille sammen - Værtsskærmen vises på den besøgendes PS4, og begge kan spille det samme spil sammen. Dette kræver, at begge brugere har PlayStation Plus-konti.

Værten kan også når som helst stoppe Share Play ved at gå til Share Play-skærmen og vælge 'Stop Share Play.'

PlayStation 4 Del Play-regler

Share Play er en alsidig og overordnet enorm funktion, men den kommer med et par fangster. Her er nogle regler og begrænsninger, du har brug for at vide om deling af dine PlayStation 4-spil:

  1. Du kan dele dit PS4-bibliotek med så mange mennesker, som du vil, men kun to personer kan spille et delt spil på samme tid.
  2. Spil vil ikke være tilgængelige, når PlayStation Network er nede, eller hvis nogen, der har adgang, mister deres internetforbindelse.
  3. Fordi du overleverer kontrol over din PS4-fremskridt til den, du måtte vælge at dele dit spil med, skal du sørge for at stole på alle, som du giver adgang til.
  4. Kun værten kan optjene trofæer og gøre spillet fremskridt på deres konto under en delt session, uanset hvem der styrer gameplayet.
  5. Denne funktion fungerer virkelig bedst, hvis du og din ven har adgang til højhastighedsinternetforbindelser. PlayStation-teamet anbefaler, at du har mindst 2 MBPS uploadhastighed for at dele spil, men 5 MBPS er optimal.
  6. Share Play-sessioner slutter 60 minutter efter at en besøgende tilmelder sig. Du kan dog straks starte en ny Share Play-session, når fristen udløber.

Mens PlayStation 4s Share Play-funktion ikke nøjagtigt lader dine venner spille dine PlayStation 4-spil, når og hvor de vil (og omvendt), er det så let at konfigurere og bruge, at der virkelig ikke er nogen grund til ikke at drage fordel af det så længe du stoler på dine venner til at bruge det ansvarligt.

I det mindste slår det at skulle smugle fysiske kopier af spil ind i klassen eller udarbejde komplicerede spilhandelsscenarier med din nabo.