Stardew Valley 1.54-opdatering: Sådan låses split-screen-tilstand op

Den nylige Stardew Valley 1.54 opdatering er ikke kun en god undskyldning for at dykke tilbage i en af ​​de de bedste indiespil, der nogensinde er lavet (eller bare langsomt gå væk fra din Krydsende dyr afhængighed ). Det er en chance for endelig at spille den vanedannende RPG / landbrugsflise med en sofa co-op ven takket være spillets nye split-screen-tilstand.

Mens pc-afspillere har nydt Stardew 's nye split-screen co-op opdatering i et par måneder nu, opdateringens seneste frigivelse på PS4, Xbox One og Nintendo Switch betyder, at alle kan komme ind på det sjove og endelig dele en gård (og en sofa) med deres venner.

Så hvordan låser du faktisk op denne nye funktion, så du kan tvinge dine venner til at vandplanter og samle materialer, mens du romantiserer byfolk hele dagen? Der er to måder at aktivere Stardew Valley 'S splitskærmstilstand, og begge bringer dig et skridt tættere på at overbevise dine kære om, at hugge træer i sidste ende bliver sjovt, hvis de bare gør det hundrede gange.



Bed Robin om at opbygge din split-screen-partner til en ny hytte

Hvis du allerede har startet en Stardew Valley gård (eller du vil gøre tingene på den 'traditionelle' måde), så bliver du nødt til at bede Robin om at bygge dig en hytte, før en ven kan slutte sig til dig til split-screen-spil.

Heldigvis er processen let nok. Du kan bede Robin om at bygge dig en hytte med det samme, og prisen på en hytte giver dig kun tilbage 100 guld og enten 10 sten, 5 træ / 10 fiber eller 10 træ baseret på dine stilpræferencer. Yderligere spillere kan flytte ind i kabinen med det samme, og hytterne kan opgraderes op til tre gange. I modsætning til andre bygninger føjes hytter endda til din gård, så snart du beder om at bygge en.

Når du har bygget en hytte, skal du stadig aktivere multiplayer. For at gøre dette skal du åbne spilmenuen, gå til multiplayer-sektionen og vælge 'Start Local Co-Op.' Derfra skal du bare være i stand til at trykke på start på den anden spillers controller for at give dem mulighed for at hoppe ind i spillet.

Der er et par ting ved denne hytte, som du sandsynligvis bør vide, hvis du skal klare dig sammen med din Stardew partner. For det første har du evnen til at sparke den anden spiller ud af spillet når som helst ved at nedrive denne hytte. Hvis du gør det, konverteres den anden spillers beholdning til en kiste, som du finder, hvor deres kabine var. Vi anbefaler ikke at gøre dette, medmindre forholdet er forværret, eller du bare nyder akavede samtaler.

På samme måde skal du også være forsigtig med, hvilken slags hytte du bygger, da der i øjeblikket ikke synes at være nogen måde at ændre den eksisterende kabine uden at slette den og tvinge alle til at gennemgå oprettelsesprocessen igen. Nogle spillere har fundet måder at omgå denne proces i pc-multiplayer-tilstand, men da den står i split-screen-afspilning, er det bedre at sørge for, at alle er enige om kabineens udvendige og placering første gang.

Vælg at aktivere delt skærm fra Stardew Valley's avancerede menu

Hvis du starter et nyt Stardew Valley profil med den installerede opdatering af 1.54, kan du faktisk bare oprette en gård med en allerede bygget kahyt og springe nogle af ressourceindsamlingstrinene over.

For at gøre det skal du bare gå til Stardew Valley Menuen “Avancerede indstillinger”. Du skal finde den på den skærm, du bruger til at vælge din karakter og gårdstype. Der finder du en mulighed for at aktivere co-op på delt skærm. Du bør også finde ud af, at der er ekstra hytter på din gård, så snart du starter et nyt spil med denne mulighed aktiveret, men du bliver stadig nødt til at aktivere multiplayer via de samme trin som beskrevet ovenfor.

Der er ikke nødvendigvis en ulempe ved at bruge denne metode, når du starter et nyt spil (så længe du har nogen, der ønsker at spille spillet med dig), men føler dig ikke så dårlig, hvis du sprang over denne mulighed som bygning en ekstra kabine i spillet er ret let.

Sådan styres fortjenstmargener og andre Stardew Valley-regler med delt skærm

Som du måske forestiller dig at tilføje en anden spiller til Stardew Valley gør visse ting lettere, men kan også gøre tingene for lette.

Derfor har du mulighed for at justere Stardew Valley 'S fortjenstmargen for multiplayer. Ved at indstille fortjenstmargenen til enten 100% (standard), 75%, 50% eller 25% justerer du købs- og salgsprisen for mange varer. At sænke fortjenstmargenerne betyder, at det at tage nogle varer vil tage omtrent samme tid (eller længere tid), som det ville, hvis du spillede spillet solo.

Der er et par andre begrænsninger og regler, der gælder for Stardew Valley 'S splitskærmstilstand, som du bør vide om, før du starter:

  • Begge spillere kan gifte sig med separate partnere eller vælge at gifte sig med hinanden
  • Sovende og indgående festivaler besluttes i fællesskab
  • Mine og museums fremskridt deles mellem spillerne
  • Hver spiller kan købe bygninger, men opgraderinger kan kun initieres af ejeren af ​​den bygning
  • Penge kan deles eller deles ved hjælp af hovedbogen i borgmesterens hus
  • Erfaring går til den, der fuldfører en handling. Spillere deler ikke erfaringer fra foderudstyr, og erfaring med at dræbe monstre eller hugge træer går til den, der får det sidste slag
  • Lykken bestemmes ved at beregne et gennemsnit af hver spillers individuelle held